Onze leiding

Dé steunpilaren van Druturnia

Manon van Beem: Selectie 1 en jong talenten selectie 2, Nijntje beweegdiploma groep 1 en groep 2, recreanten 1.

 Ik ben Manon van Beem, trainster bij Druturnia op dinsdag, donderdag en zaterdag. Daar geef ik met veel plezier les aan de groepen: selectie 3, 2 en 1. Daarnaast begeleid ik juffen in opleiding. Overdag ben ik er voor onze kinderen: zoon Jesse van 7 en dochter Nienke van 5 (ook allebei enthousiast bij Druturnia). In december verwachten wij ons 3e kindje....

Wil Gulpers: Recreanten 1, 2 en 5.

Marloes van Dilgt: Recreanten 3 en 4, Masters.

Ik ben Marloes van Dilgt en trainster bij Druturnia op de vrijdagavond. Daar geef ik met veel plezier les aan de groepen recreanten 3, recreanten 4 en de masters. In het dagelijks leven studeer ik voor basisschoolleerkracht en orthopedagoog in Nijmegen. Als kind heb ik zelf altijd recreatief geturnd bij Druturnia, en hoop dat plezier nu aan de kinderen in mijn groepen door te geven. 

Jade Hartgring: Selectie 3 en Jong talenten.

Ik ben Jade Hartgring en als trainster help ik zowel selectie 3 als jong talenten om zich klaar te stomen voor de wedstrijden. In mijn vrije tijd turn ik af en toe ook nog zelf bij de masters en daarnaast ben ik vooral in Maastricht te vinden voor mijn master Management of Learning.

Sjoerd Vermeulen: Jongensturnen.

Hallo ik ben Sjoerd Vermeulen. Ik geef op woensdagavond tussen 18:00 en 19:30 les aan jongens van verschillende leeftijden. Het doel is uiteraard de jongens klaar te maken voor wedstrijden maar ondertussen hebben we ook veel lol met trampoline springen en verschillende recreatieve turnsituaties.
Zelf zit ik nog op school. In mijn laatste jaartje op het vwo. Buiten school turn ik zelf nog actief in Tiel en hoop ook dit jaar weer mee te mogen doen aan de nationaal kampioenschappen van het heren turnen.

Corinne Termaat: Recreanten.

Ik ben Corinne Termaat. Op vrijdagochtend geef ik training aan de peuters (beweeggroep 1) en kleuters (beweeggroep 2). Het is erg leuk en ik werk met veel plezier met de kinderen. In het dagelijks leven sport ik graag zelf en ben werkzaam in andere takken van de sport.

Gianna Reyers: Vloeroefening van de selectie.

Marianne van Leeuwen: Bodyshape.

Philip Joosten: Freerunning.

Mijn naam is Philip Joosten en ik ben 28 jaar oud en geboren en getogen in Millingen a/d Rijn. 10 jaar geleden ben ik begonnen met het beoefenen van de discipline Parkour (Artdudeplacement). Sindsdien ben ik helemaal verliefd op deze discipline en altijd blijven trainen en uiteindelijk ben ik er les in gaan geven. Ik geef nu al 5 jaar freerunning les en vind het echt geweldig om mensen in beweging te krijgen en te zien. Sinds kort heb ik ook mijn Freerunleider niveau 3 diploma behaald en ben nu officieel Freeruntrainer.

 

  • Manon
  • Wil
  • Marloes
  • Jade
  • Sjoerd
  • Corinne
  • Gianna
  • Marianne

*Klik op de foto's voor de juiste vergroting/verhouding.